Velkommen til vores Univers

Maemboutique.com er et online univers som er en feminin oase. Vores styles tager udgangspunkt i klassiske silhuetter. Det gør vi for at du kan bruge vores styles sæson efter sæson. 

I vores univers er bygget op omkring vores tøjmærke MAEM. Det er et mærke som er designet af vores ejer Maj Næs-Jørgensen. Det er hendes æstetik og kreativitet som gennemsyrer alle vores styles. Hun er hjernen bag vores univers. Det er også Maj som har stået for at indrette vores butik i Præstø. Det gør også at MAEM's univers i gennemsyrer den fysiske butik.

Udover vores egen designede mærke MAEM kan du online og i butikken også finde vores egen producerede mærke MAEM Basic. Det er en kollektion af klassiske styles som fås i forskellige farver. Disse styles er købt direkte af producenten som også har stået for designet.

På maemboutique.com og i den fysiske butik kan du også finde de flotteste farverige smykker som er udvalgt af vores designer så de bidrager til vores univers. Hos maemboutique.com går vi ikke på kompromis med kvalitet og pris. Så for at kunne tilbyde smykke af høj kvalitet køber vi dem direkte fra producenten. Derved har vi skæret de fordyrende mellemled fra og kan tilbyde gode priser til dig som forbruger.

For at fuldende MAEM Boutiques univers forhandler vi også varer fra andre mærker. Online og i den fysiske butik kan du finde de lækreste Beauty produkter fra Kyst Care. De smukkeste neglelakker fra Kure Bazaar. I den fysiske butik finder du også de smukkeste billeder fra Illumia. Det er tryk som er tegnet i akvarel af kunstneren Mia Mouridsen. 

I takt med at vi vokser udvider vi også vores univers. Hvis du vil følge med i vores udvikling og holde dig opdateret med nyheder så kan du følge os på instagram @maem-boutique, facebook @maemboutique og signe op til vores kundeklub.