Retur

Det er altid gratis at returnere dit køb på MAEMboutique.com eller i vores butik. Hvis du vil returnere en vare skal du kontakte os via kontaktformularen eller via info@maemboutique.com. Du er også velkommen til at komme end i vores butik indenfor dennes åbningstider. 

 

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde dit køb uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor, du har fået varen i din fysisk besiddelse.

   

For at udøve fortrydelsesretten skal du kontakte vores kundeservice enten via kontaktformularen under returnering eller på info@maemboutique.com. Når din henvendelse er blevet behandlet, vil du modtage en returlabel via mail.

 

Følger af fortrydelse

Hvis du udøver din fortrydelsesret i forbindelse med din bestilling, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, eks. leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde dit køb.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Vi afholder udgifterne i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Dette er såfremt alle varer fremsendes samlet via benyttelse af den billigste fragtmetode hos dit lokale posthus. Hvis du indenfor fortrydelsesrettens frist ønsker at sende endnu en del af din levering retur, skal du i denne forbindelse selv afholde udgifterne herfor. Du skal returnere varerne uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du sender varerne inden udløbet af de 14 dage.

Vi anbefaler, at du gemmer postkvitteringen som bevis for, at du har afleveret pakken til posten/transportøren. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Mangelfulde varer og forkerte varer

Hvis din vare lider af en mangel, eller vi har leveret forkerte varer, bedes du kontakte vores Kundeservice. Kan du allerede konstatere manglen mv. på tidspunktet, hvor transportøren ønsker at foretage levering, bør du nægte at modtage varen. I tilfælde af en mangelfuld vare eller forkert vare, kan du returnere varen og få refunderet købsprisen og alle leveringsomkostninger, når vores Kundeservice har behandlet returvareren.

 

I tilfælde af en mangelfuld vare eller forkert vare, kan du returnere varen og få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Når du kontakter Kundeservice skal du oplyse bestillingsnummeret, eventuelt varenummer, og beskrive hvad der er galt med varen mv. Du er ikke ansvarlig for omkostninger forbundet med returneringen af en mangelfuld vare eller en forkert vare. Vi tilbagebetaler naturligvis købsprisen og de oprindelige leveringsomkostninger, når vi har fået varen retur.

MAEM Boutique forbeholder sig retten til at afvise reklamationer på varer, der ikke er håndteret hensigtsmæssigt og efter anvisning.

Specielt styles med påsyede løsdele såsom pailletter, perler, nitter og knapper samt silke og strik styles skal behandles nænsomt. Ved køb af styles med løsdele vil der som udgangspunkt medfølge ekstra løsdele som pailletter og knapper, da man må forvente, at nogle af disse kan falde af ved brug. Har du spørgsmål til dette, er du altid meget velkommen til at kontakte Kundeservice.