MAEM Boutique er en tøjbutik som ligger i den hyggelige købstad Præstø. Butikken forhandler bl.a. indehaveren Maj Næs eget designet mærke som deler navn med butikken. Sammen med andre stærke brands der også forhandles i butikken, danner det rammen om det feminine og positive univers som der findes i MAEM Boutique.

Præstø er en hyggelig havneby som ligger på Sydsjælland mellem Vordingborg, Møn og Faxe. Byen ligger 94 km syd for København. Præstø er en by som har meget at byde på. Der er et rigt handelsliv med forskellige butikker, specialforretninger og restauranter. Byen har et hyggeligt havneområde med en fantastisk udsigt. I byen er der også rig mulighed for at leve et moderne familieliv med sport, natur og sjælefred.

MAEM Boutique driver også egen webshop, hvor det selvfølgelig også er muligt at købe de brands som forhandles i butikken samt læse mere om, hvordan det er at leve og drive forretning i en af Danmarks gamle handelsbyer. Fra adressen i Adelgade driver MAEM boutique også instagram kontoen maem_boutique. Vi bliver så glade, hvis du følger os.

MAEM blev startet i København men er siden rykket til den lille købstad Præstø, hvor tøjet bliver designet. Skiftet fra det urbane til den mere landlige livsstil afspejler sig i designet. MAEM Boutiques univers er feminint med et touch af country-living og prints. Hos MAEM Boutique går design og kvalitet hånd i hånd. Designet tager udgangspunkt i klassiske silhuetter der afspejler den moderne kvinde. Det er inspireret af de landlige omgivelser, hvor Maj Næs og hendes familie har deres hverdag. Dette fremstår tydeligst af de mange blomsterprints som er et gennemgående tema i Majs designs. Der er en overvægt af kjoler i kollektionerne. Det er kjoler som både kan bruges til hverdag og fest. De kan kombineres med nogle af de fine og farverige strikvarer som også udgør mærket.