MAEMBoutiques.com univers er skabt af vores designer Maj Næs-Jørgensen. Det er hendes æstetik og kreative formåen som kommer til udtryk i vores online univers og fysiske butik.

Maj har en håndværksmæssig tilgang til design, som kommer til udtryk i, at vores styles udover at være smukke også skal være komfortable. Hun går ikke på kompromis med kvalitet. Det er også vigtigt for Maj, at prisen er god for kunden. Hun elsker at se overraskelsen i kundens øjne, når de først mærker vores høje kvalitet og bagefter kigger på prisskiltet for at finde ud af, at de troede sådan en flot style var dyrere. 

Maj lærte at sy af sin mormor, da hun var en lille pige. Hun har brugt utallige timer ved hendes mormors spisebord sammen med sin mormor for at lære hvordan man afslutter et søm korrekt. Hendes mormor var selv syerske i mange år og har været en fantastisk læremester for Maj.

At Maj lærte det håndværksmæssige fra barnsben skinner igennem i kvaliteten af vores produkter. Det betyder også at vores styles ikke bliver skiftet ud hver sæson. Som hun selv siger "Hvorfor skifte et design ud som stadig fungere". Det betyder også, at vi har nogle styles som går igen sæson efter sæson. 

Udover at være designer er Maj også en fantastisk købmand. Det er hende som bestemmer hvilke mærker der passer ind i vores univers og det er hende som forhandler de gode aftaler som gør, at vi kan tilbyde dig som kunde så gode priser. Dette har vores interesse, da alt vi gør er med kunden i centrum.

Kunden i centrum er en filosofi som Maj lever. Udover at være designer og købmand står hun også i vores fysiske butik. Det gør hun dels fordi hun synes det er sjovt, men også fordi hun mener at de input kun får i de samtaler hun har med kunderne er essentielle for at hun kan udvikle nye styles og finde nye mærker som passe ind i MAEM Boutiques univers. Så hvis du har løst til at møde Maj kan du altid komme forbi vores butik, hvor hun vil hjælpe mig med at finde en style som passer til dig og det arrangement du skal til uanset og det er til et bryllup, en reception, når du skal ned og handle eller bare skal side med en god bog og slappe af.