Leveringsbetingelser

Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Vi leverer kun til privat- og virksomhedsadresser samt postbokse. Din vare vil blive leveret i ugedagene mandag til fredag. Tidspunktet for levering afhænger af, i hvilket land leveringen sker og hvilken fragtmand der benyttes. Der skal kvitteres for varerne ved modtagelsen. Det behøver nødvendigvis ikke være dig der kvitterer. Personer på leveringsadressen (fx et familiemedlem, en ven, receptionist etc.) kan således kvittere for modtagelsen med bindende virkning for dig.

Vores fragtmand vil foretage ét leveringsforsøg. Her vil fragtmanden efterlade en kvittering, som informerer dig om detaljerne for næste leveringsforsøg og eventuel mulighed for selvafhentning. Fragtmanden vil typisk opbevare varen op til 7 dage før den sendes retur til os, som ikke-leveret. Bemærk venligst at vores fragtmand også kan levere varen til din nabo, hvis du har samtykket til det og hvis omstændighederne tillader det. Bemærk venligst, at du bærer risikoen for varen efter leveringen. Ser emballagen ud til at være skadet, bør du afvise at modtage varen. Ønsker du at klage over eventuelle fejl og mangler, skal du informere os om det. Læs mere under "Mangelfulde varer og forkerte varer".

 

Vi benytter os af Shipmondo som fragtselskab og pris for levering er fra 0-49 kr. alt afhængig af købsbeløbet og leveringsmetode (hjemmelevering eller til pakkeshop)

 

Leveringer til udlandet vil blive påført en separat fragtomkostning afhængig af leveringsland. Dette vil fremgå af ordreoversigt.

 

Separate leveringer

MAEM Boutique laver ikke separate leveringer. Skulle vi have spørgsmål til din ordre forbeholder vi os retten til at kontakte dig.

 

Afhentning i Butik

Det er muligt selv af afhente din ordre i vores butik. Ved personlig afhentning skal du fremvise en ordrebekræftelse og et ID for at få din ordre udleveret. Din ordre kan afhentes indenfor butikkens åbningstider.  

 

Vi levere til følgende lande:

Danmark

Norge

Sverige

Finland

Island

Tyskland

Polen

Holland

Belgium

Luxenborg

Frankrig

Andorra

Portugal

Gibraltar

San Marino

Monaco

Italien

Estland

Letland

Litauen

Ungarn

Romænien

Tjekkiet

Slovakiet

Slovenien

Schweiz

Østrig

Irland

England

Wales

Skotland

Nordirland

Cypern

Malta

Grækenland

Bulgarien

Serbien

Kroatien

Bosnien

Montenegro

Albanien

 

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde dit køb uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor, du har fået varen i din fysisk besiddelse.

   

For at udøve fortrydelsesretten skal du kontakte vores kundeservice enten via kontaktformularen under returnering eller på info@maemboutique.com. Når din henvendelse er blevet behandlet, vil du modtage en returlabel via mail.

 

Følger af fortrydelse

Hvis du udøver din fortrydelsesret i forbindelse med din bestilling, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, eks. leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde dit køb.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Vi afholder udgifterne i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Dette er såfremt alle varer fremsendes samlet via benyttelse af den billigste fragtmetode hos dit lokale posthus. Hvis du indenfor fortrydelsesrettens frist ønsker at sende endnu en del af din levering retur, skal du i denne forbindelse selv afholde udgifterne herfor. Du skal returnere varerne uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du sender varerne inden udløbet af de 14 dage.

Vi anbefaler, at du gemmer postkvitteringen som bevis for, at du har afleveret pakken til posten/transportøren. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Mangelfulde varer og forkerte varer

Hvis din vare lider af en mangel, eller vi har leveret forkerte varer, bedes du kontakte vores Kundeservice. Kan du allerede konstatere manglen mv. på tidspunktet, hvor transportøren ønsker at foretage levering, bør du nægte at modtage varen. I tilfælde af en mangelfuld vare eller forkert vare, kan du returnere varen og få refunderet købsprisen og alle leveringsomkostninger, når vores Kundeservice har behandlet returvareren.

 

I tilfælde af en mangelfuld vare eller forkert vare, kan du returnere varen og få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Når du kontakter Kundeservice skal du oplyse bestillingsnummeret, eventuelt varenummer, og beskrive hvad der er galt med varen mv. Du er ikke ansvarlig for omkostninger forbundet med returneringen af en mangelfuld vare eller en forkert vare. Vi tilbagebetaler naturligvis købsprisen og de oprindelige leveringsomkostninger, når vi har fået varen retur.

MAEM Boutique forbeholder sig retten til at afvise reklamationer på varer, der ikke er håndteret hensigtsmæssigt og efter anvisning.

Specielt styles med påsyede løsdele såsom pailletter, perler, nitter og knapper samt silke og strik styles skal behandles nænsomt. Ved køb af styles med løsdele vil der som udgangspunkt medfølge ekstra løsdele som pailletter og knapper, da man må forvente, at nogle af disse kan falde af ved brug. Har du spørgsmål til dette, er du altid meget velkommen til at kontakte Kundeservice.