Nedenstående handelsbetingelser gælder alle leverancer fra maemboutique.com

MAEM Boutique

Adelgade 27

4720 Præstø

 

CVR: 37438715

Tlf: 61661224

Email: info@maemboutique.com

  

Generelle Betingelser

Online-butikken er åben 24 timer i døgnet, men kan dog være lukket som følge af vedligeholdelse. Vi forsøger så vidt muligt at udføre sådan vedligeholdelse i nattetimerne.

En bestilling som er afgivet på en offentlig fri- eller helligdag, vil blive behandlet den følgende hverdag.

Vi forbeholder os ret til at annullere en bestilling i en af de følgende situationer, uden at være ansvarlige for erstatning eller andre omkostninger:

  •   Din bestilling er afgivet med det formål at begå bedrageri mv. eller afgivet i forbindelse med en strafbar handling eller anden ulovlig aktivitet.

 

Hvis der er dele af Betingelserne, som du ikke forstår, er du velkommen til at kontakte os på info@maemboutique.com.

 

Indtil du modtager mailen med forsendelsesoplysningerne på din ordre, kan du annullere din ordre. Dette gøres ved at kontakte vores kundeservice på info@maemboutique.com.  Når du modtager mail omkring forsendelse, kan du ikke længere annullere din ordre, da den er afsendt fra vores lager. Din betaling vil blive trukket fra din konto, når varerne afgår fra vores lager. Ønsker du ikke at modtage din ordre kan du bestille en returlabel via vores kundeservice. Din betaling vil blive krediteret, når vi har modtaget dine returnerede varer.

 

Tiltag mod bedrageri

For at kunne beskytte dig og vores andre kunder mod bedrageri og opretholde et højt sikkerhedsniveau for online-køb, kan vi gennemføre verifikationstjek. Verifikationstjekket kan omfatte de data, som du sender når du bestiller på Hjemmesiden, herunder din adresse og betalingsoplysninger.

 

Betalingsmidler

Vi accepterer følgende betalingsmidler:

  •   Mastercard
  •   Visa
  •   Amex
  •   Maestro
  •   Mobile Pay (tilbydes i Danmark)
  •   Shop Pay
  •   Apple Pay
  •   Google Pay

 

Vil tager ikke kortgebyrer.

  

Kontrolcifre (Credit Card verifikation nummer (CVV))

Betaler du med kreditkort, vil du blive bedt om at indtaste kortets kontrolcifre. Du finder de tre kontrolcifre på bagsiden af dit kreditkort, oftest i højre side af kreditkortets bagside. Kontrolcifrene er nødvendige for at betalingen kan gennemføres og for at opretholde et højt sikkerhedsniveau. Der kan også være andre tilsvarende sikkerhedsforanstaltninger.

 

Betalingssikkerhed

MAEM Boutique er SSL sikret

 

Betalingsprocedure

Når din vare forlader vores lager for at blive leveret, vil din betaling blive trukket på den valgte betalingstjeneste.

 

Priser

Alle de anførte priser for varer, leveringsomkostninger og andre omkostninger er inklusive skatter, moms og afgifter. Omkostninger vedrørende levering, fragt eller porto kan variere og lægges til for hver bestilling. På betalingssiden vil fragtomkostninger stå som en separat linje og som en del af dit totale betalingsbeløb.

 

Valuta

Priserne på Hjemmesiden vises i Danske kroner (DKK) og du betaler i Danske kroner (DKK). Bemærk venligst, at ændringen af land hvortil leveringen skal ske, kan have indflydelse på pris og leveringsomkostninger. 

 

Vi levere til følgende lande:

Danmark

Norge

Sverige

Finland

Island

Tyskland

Polen

Holland

Belgium

Luxenborg

Frankrig

Andorra

Portugal

Gibraltar

San Marino

Monaco

Italien

Estland

Letland

Litauen

Ungarn

Romænien

Tjekkiet

Slovakiet

Slovenien

Schweiz

Østrig

Irland

England

Wales

Skotland

Nordirland

Cypern

Malta

Grækenland

Bulgarien

Serbien

Kroatien

Bosnien

Montenegro

Albanien

 

Leveringsbetingelser

Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Vi leverer kun til privat- og virksomhedsadresser samt postbokse. Din vare vil blive leveret i ugedagene mandag til fredag. Tidspunktet for levering afhænger af, i hvilket land leveringen sker og hvilken fragtmand der benyttes. Der skal kvitteres for varerne ved modtagelsen. Det behøver nødvendigvis ikke være dig der kvitterer. Personer på leveringsadressen (fx et familiemedlem, en ven, receptionist etc.) kan således kvittere for modtagelsen med bindende virkning for dig.

Vores fragtmand vil foretage ét leveringsforsøg. Her vil fragtmanden efterlade en kvittering, som informerer dig om detaljerne for næste leveringsforsøg og eventuel mulighed for selvafhentning. Fragtmanden vil typisk opbevare varen op til 7 dage før den sendes retur til os, som ikke-leveret. Bemærk venligst at vores fragtmand også kan levere varen til din nabo, hvis du har samtykket til det og hvis omstændighederne tillader det. Bemærk venligst, at du bærer risikoen for varen efter leveringen. Ser emballagen ud til at være skadet, bør du afvise at modtage varen. Ønsker du at klage over eventuelle fejl og mangler, skal du informere os om det. Læs mere under "Mangelfulde varer og forkerte varer".

 

Vi benytter os af Shipmondo som fragtselskab og pris for levering er fra 0-49 kr. alt afhængig af købsbeløbet og leveringsmetode (hjemmelevering eller til pakkeshop)

 

Leveringer til udlandet vil blive påført en separat fragtomkostning afhængig af leveringsland. Dette vil fremgå af ordreoversigt.

 

Separate leveringer

MAEM Boutique laver ikke separate leveringer. Skulle vi have spørgsmål til din ordre forbeholder vi os retten til at kontakte dig.

 

Afhentning i Butik

Det er muligt selv af afhente din ordre i vores butik. Ved personlig afhentning skal du fremvise en ordrebekræftelse og et ID for at få din ordre udleveret. Din ordre kan afhentes indenfor butikkens åbningstider.  

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde dit køb uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor, du har fået varen i din fysisk besiddelse.

   

For at udøve fortrydelsesretten skal du kontakte vores kundeservice enten via kontaktformularen under returnering eller på info@maemboutique.com. Når din henvendelse er blevet behandlet, vil du modtage en returlabel via mail.

 

Følger af fortrydelse

Hvis du udøver din fortrydelsesret i forbindelse med din bestilling, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, eks. leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde dit køb.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Vi afholder udgifterne i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Dette er såfremt alle varer fremsendes samlet via benyttelse af den billigste fragtmetode hos dit lokale posthus. Hvis du indenfor fortrydelsesrettens frist ønsker at sende endnu en del af din levering retur, skal du i denne forbindelse selv afholde udgifterne herfor. Du skal returnere varerne uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du sender varerne inden udløbet af de 14 dage.

Vi anbefaler, at du gemmer postkvitteringen som bevis for, at du har afleveret pakken til posten/transportøren. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Mangelfulde varer og forkerte varer

Hvis din vare lider af en mangel, eller vi har leveret forkerte varer, bedes du kontakte vores Kundeservice. Kan du allerede konstatere manglen mv. på tidspunktet, hvor transportøren ønsker at foretage levering, bør du nægte at modtage varen. I tilfælde af en mangelfuld vare eller forkert vare, kan du returnere varen og få refunderet købsprisen og alle leveringsomkostninger, når vores Kundeservice har behandlet returvareren.

 

I tilfælde af en mangelfuld vare eller forkert vare, kan du returnere varen og få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Når du kontakter Kundeservice skal du oplyse bestillingsnummeret, eventuelt varenummer, og beskrive hvad der er galt med varen mv. Du er ikke ansvarlig for omkostninger forbundet med returneringen af en mangelfuld vare eller en forkert vare. Vi tilbagebetaler naturligvis købsprisen og de oprindelige leveringsomkostninger, når vi har fået varen retur.

MAEM Boutique forbeholder sig retten til at afvise reklamationer på varer, der ikke er håndteret hensigtsmæssigt og efter anvisning.

Specielt styles med påsyede løsdele såsom pailletter, perler, nitter og knapper samt silke og strik styles skal behandles nænsomt. Ved køb af styles med løsdele vil der som udgangspunkt medfølge ekstra løsdele som pailletter og knapper, da man må forvente, at nogle af disse kan falde af ved brug. Har du spørgsmål til dette, er du altid meget velkommen til at kontakte Kundeservice.

 

Andre forhold

 

Opdatering af hjemmesiden

 

Vi gør vores bedste for at opdatere Hjemmesiden samt sikre, at priser, tilbud, beskrivelser og andre oplysninger om varerne er korrekte. Stavefejl, fejl i priser, tilbud, beskrivelser og andre oplysninger om varerne kan dog opstå, og nogle gange opdager vi, at prisen for en vare er angivet forkert.

 

Force Majeure

Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller manglende overholdelse af vores forpligtelser i henhold til Betingelserne, hvis forsinkelsen eller den manglende opfyldelse skyldes begivenheder, som ligger uden for vores rimelige kontrol.

 

Aftalens fuldstændighed

Disse Betingelser udgør de fuldstændige vilkår for aftalen mellem os.

 

Ugyldighed

 Såfremt en eller flere af bestemmelserne i Betingelserne måtte blive erklæret helt eller delvist ugyldige, finder de øvrige bestemmelser fortsat anvendelse.

 

Overdragelse

Vi er berettigede til at overdrage vores rettigheder og forpligtelser i henhold til aftalen indgået med dig, til tredjemand. Overdragelsen er naturligvis forudsat af, at standarden af den service du modtager ikke forringes. Vi giver dig meddelelse om en eventuel overdragelse. Ved at acceptere disse vilkår samtykker du til en sådan eventuel fremtidig overdragelse. Samtidig accepterer du, at fra tidspunktet, hvor vi har givet dig meddelelse om overdragelsen, kan dine rettigheder kun gøres gældende overfor den pågældende tredjemand.

 

Personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger fortroligt. Læs venligst afsnittet Privatlivspolitik som fortæller om hvordan vi bruger de personoplysninger, som du giver os i forbindelse med bestillingsproceduren og din brug af Hjemmesiden i øvrigt.

 

Klageadgang

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har klager over en vare, som du har købt hos os. Vores kundeservice kan både kontaktes telefonisk og pr. mail. Du kan også indgive en klage over en vare, som du har købt hos os, til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2. Du kan klage til Center for Klageløsning via deres hjemmeside.  

Du kan også anvende EU-Kommissionens online klageportal ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Du kan indgive klagen via denne online form. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@maemboutique.com

Såfremt vi ikke kan nå til en fælles løsning gennem Center for Klageløsning, har du adgang til at klage til Forbrugerklagenævnet via denne online form

Lovvalg og værneting

Enhver aftale indgået mellem os under anvendelse af disse Betingelser er underlagt dansk ret. Enhver tvist som måtte opstå i forbindelse med vores aftale, herunder aftalens eksistens eller gyldighed, skal indbringes for en kompetent domstol i Danmark.

 

Cookies & Privatlivspolitik:

Ved at acceptere vores Regler & Vilkår, accepterer du også vores generelle regler vedrørende Cookies og Privatlivspolitik.

 

Markedsføring:

Ved MAEM Boutique ønsker vi at præsentere dig for de mest relevante nyheder tilpasset dine ønsker, derfor anvender vi data, der personliggør vores forslag og reklame-aktiviteter, så du modtager relevante annoncer på andre websites, sociale digitale platforme og via E-mail. Hvis du accepterer cookies vedrørende markedsføring, accepterer du hermed også, at vi udsender produkt-orienterede mails til dig.

Derfor anvender vi information om din aktivitet på vores hjemmeside og services. Denne informationsindsamling indebærer dine profilinformationer, ordrehistorik og eventuelle korrespondancer. Disse informationer bliver eventuelt kombineret med anden information, du tidligere har givet til vores reklame-partnere. 

Kundeklub:
Hvis du har tilmeldt dig vores kundeklub/nyhedsbrev, vil vi anvende den opgivne information i forbindelse med at tilsende nyhedsbreve, der inkluderer information og tilbud rettet specifikt til dig.

Markedsføring baseret på Cookies:
Vi baserer nogle af vores markedsføringsaktiviteter på cookies. Cookies opfanger, hvilke annoncer, du har set, hvilke du har klikket på og hvor mange gange, du både har set og klikket på disse. Desuden opfanger cookies om dette har ledt til, at du har placeret en ordre ved os.

Markedsførings-cookies indsamler din adfærd på hjemmesiden herunder; interesse i konkrete styles, dit enheds-ID og geolocation (IP-adresse). Des mere kan nogle af disse cookies være i stand til at indsamle information omkring dit besøg ved andre hjemmesider og sociale digitale platforme.

Hvorfor anvender vi disse cookies:
Da vi ikke har mulighed for fysisk at spørge dig ind til dine præferencer, men vi stadig har et ønske om at imødekomme dine præferencer så præcist som muligt, anvender vi cookies for at gøre din købsoplevelse relevant og god.

Mange tak fordi du gad læse dette.

Fortsat god dag