Velkommen til MAEMS veninder...Mød den smukke og kreative up-and-coming-it-girl og skuespillerinde Mathilde Passer en af MAEMS veninder!

På anden side i MAEMs venindebog, har vi spurgt lidt ind til skuespilleren Mathilde Passer. Mathilde er alt andet end bange for at sætte kulør på både livet og i særdeleshed garderoben. For nylig har Mathilde uddelt en Robert til årets mandlige hovedrolle, og så har hun lige afsluttet sine roller i forestillingerne ”På Herrens Mark” på Teater Grob, og ”Hvad taler vi om, når vi taler om kærlighed” på Folketeatret i København. Mathilde er snart færdiguddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole i Århus, og har allerede modtaget stor ros for sit håndværk som skuespiller. Hun går et travlt forår i møde, og vi er sikre på at vi får meget mere at se til Mathilde i fremtiden på det danske filmlærred.

Matilde Passer Blog teaser

MAEM: Hvad motiverede dig til at starte som skuespiller og har du nogle gode råd til dem der drømmer om at kaste sig ud i skuespiller faget

MP: “Du skal kun gøre det hvis du ikke kan lade være”
Tyvstjålet fra min mor til mig selv da jeg fortalte hende som 17
årig at jeg ville være skuespiller.
Og jeg må erkende at det er præcis samme råd jeg nok selv ville give videre. I al kærlighed og respekt.

MAEM: Hvad holder du selv mest af ved at skuespiller faget

MP: At det er så autentisk. Det er umuligt at nå igennem til dit publikum hvis du ikke har autenciteten i fokus. Og derudover er det følelsen af at gå ind aften efter aften og tage dine medspillere og dit publikum i hånden og sige “Nu gør vi det her sammen og så må alt andet altså lige vente!”
Matilde passer showing tweed dress caty on blog
Søde Matilde Passer med en af hendes ynglings kjoler fra MAEM, tweed kjolen Caty // 1.Caty 499,-
MAEM: Hvad drømmer du om i fremtiden

MP: At jeg kan sige at jeg kæmpede for det rigtige. Som det er lige nu kæmper jeg for at dygtiggøre mit håndværk. Mest af alt så jeg kan gå ind og gøre det så godt på scenen at min kæreste bliver stolt af mig. Det er jo det, det hele handler
om i sidste ende... At Anders skal være stolt - ikke alt muligt andet fancy - det gør mig så glad at tænke på at det kan gøres så simpelt. En dag vil det måske også være mine børn jeg ønsker at gøre stolte, men sådan nogle har vi ikke lavet endnu.

MAEM: Når du skal tage en stor beslutning, hvem er så den første du ringer til og hvorfor.

MP: Min mor. Fordi hun kan gennemskue det hele meget bedre end jeg kan.
Og så har hun den fantastiske egenskab at hun kan se tingene gemmem noget vi kalder “De blå briller” De blå briller gennemskuer alt, og ser der hvor ingen andre kigger. Når man gør det, så finder man også ud af, at intet er særligt kompliceret. Pludselig ser man sig selv og den situation man står i udefra, hvilket som oftest også er urkomisk... ja.... og pludselig var det slet ikke så stor en beslutning alligevel.
Ville ønske alle havde sådan et par briller... someday maybe..

MAEM: Til Årets Robert fest og uddeling havde du valgt at bære en sort MAEM kjole som en symbol på din støtte til #METO bevægelsen, med dine egne ord hvad betyder bevægelsen for dig og hvilken betydning tror du den kommer til at havde i fremtiden for kvinder både i og uden for dit fag?

Matilde Passer udeler årets mandlige hovedrolle robert prisen 2018
MP: Hvis jeg ganger, dividerer, plusser og minusser det hele så er jeg kommet frem til at #METOO-bevægelsen for mig, handler om magt og tavshed. Ikke sex, eller mænd eller kvinder. Magt og tavshed. Vi skal turde tale frit og uden frygt for at miste vores identitet og nødvendighed hvor end vi måtte befinde os. Jeg håber at det kommer til at betyde at vi i højere grad tør være dem vi er, og sætte vores grænser, ikke med henblik på at begrænse vores relationer men netop for at styrke dem og styrke vores tro på at vi er lige dem vi skal være.
Matilde Passer i bladet TÆT på
"Søde Matilde Passer til årets Robert uddeling, billede er fra den røde løber, taget af magasinet Tæt på"

 

Matilde Passer på den røde løber fotograferet af magasinet Tæt på

"Søde Matilde Passer til årets Robert uddeling, billede er fra den røde løber, taget af magasinet Tæt på"

Matilde Passer i magasinet tæt på robert uddelingen 2018


MAEM: Vi elsker din stil, Med dine egne ord, hvordan vil du selv beskrive den og hvor for du inspiration til din stil fra

MP: Tusind tak. Jeg er uden tvivl inspireret af min mormor, Hanne Passer. Hun var modedesigner og bladtegner for Politiken. Hun havde b.la en butik i Nyhavn der hed “Josefine” opkaldt efter min mor.

MAEM: Hvor kommer din æstetiske sans fra?

MP: Nok også fra den kvindelige generation, Passer, tror jeg.

MAEM: Du har en enormt flot hud, hvad er din hemmelighed og hvilke produkter bruger du og kan du anbefale.

MP: Puha.. jamen i virkeligheden gør jeg så lidt som muligt. Hvilket jo er et ret kedeligt svar. Men solcreme om
sommeren og en fed dagcreme
om vinteren. Og luft! Let it breathe.


MAEM: Hvad har du altid med dig i tasken

MP: Mit pas. Ikke fordi at jeg er specielt spontan eller noget. Jeg er faktisk overhovedet ikke spontan. Men af en eller anden årsag gør det mig tryk at have det på mig. Måske pga min undertrykte rodløshed. Haha. Ej jeg ved det ikke. Jeg kan ikke forklare det.
Matilde passer Michael kors bag for blog post


MAEM: Hvor går du helst ud at spise?

MP: Da jeg boede i Århus var det Oli Bistro. Det er fransk autentisk, præcis som det skal være, syde og lyde når man drømmer sig ind i det franske landkøkken. Til gengæld går jeg som oftest før desserten fordi de er så pisse lang tid om
at servere den, men det er på en måde også en del af oplevelsen.
Matilde passer favorit resturant blog

MAEM: Du bor i København, Hvad og hvor ville du anbefale en udlandsk ven at besøge hvis de kom til byen?

MP: Designmuseet i Bredgade hvis det var vinter. Og picnic ved Gefionspringvandet i Churchillparken om sommeren. Man kan nå langt med en omgang serranoskinke og en flaske hvidvin en sommerdag i København.

MAEM: Hvad er det ved MAEM du godt kan lide?

MP: At det emmer af femininitet og “her må du godt tage en gulvlang total-blomstret kjole” på, uden nogen synes du er for meget.
Og at alle kjolerne kan gå til et par fede gummisko ligesåvel som et par lækre hæle.


MAEM: Hvis du skulle vælge 4 kjoler fra MAEMS kollektion hvilke fire ville du så anbefale og hvorfor.

MP:
Matilde Passe Dress Choice Kjole Valg Blogpost

// 1.Magdalene 499,- // 2.Mary 1499,- // 3.Matilde 499,- // 4.Anahita 499,-

Med de 4 kjoler og et par denimjeans i kommoden så har du faktisk en hel sommerkollektion kørende rimelig godt for dig.

Vi håber i nød at læse med Xo Xo Matilde og Maj // MAEM Boutique ❤️Older Post Newer Post


Leave a comment