Velkommen til MAEMS veninder...Mød den første i rækken! Bloggeren Sarah Lykke som fortæller om hendes bedste julefiff, hendes passion for kjoler og meget mere...

Veninderne vi vil invitere indenfor, er unikke med deres egen feminine stil, beskæftiger sig med noget hvor vi får lyst til at vide mere, og kan alle et eller andet helt specielt.
På første side i venindebogen, har vi spurgt lidt ind til smukke Sarah Lykke, hvis mantra er at man skal følge sine drømme, og så har hun et eller andet med blomster og kjoler. Nåh ja, og så følger vi selvfølgelig hendes blog religiøst. Kom med til Fyn og lær søde Sarah Lykke bedre at kende.
Blogger by sara lykke wearing Edith red dress

 
MAEM: Hvad holder du mest af ved at skabe By Sarah Lykke?
SL: Jeg er utrolig glad og stolt over det jeg har skabt indtil nu. Jeg har altid ønsket at skabe mit eget brand, og selvom det er en proces føler jeg at jeg når et stykke vej hver eneste dag. At skabe By Sarah Lykke er fantastisk, fordi det er så stor en del af den jeg er som person. At kunne skabe noget gennem ens passion kombineret med ens personlighed er det absolut bedste. Og selvom det er en proces der tager tid, så er det en fantastisk rejse og jeg nyder hvert eneste øjeblik.
 
MAEM: Hvad er det bedste ved at være sin egen chef?
SL: Jeg nyder virkelig at kunne skabe det på min helt egen måde. Det er vigtigt for mig at skabe noget der er oprigtigt, og hvor min personlighed spejler igennem. Det føler jeg ikke ville kunne lade sig at gøre, hvis jeg havde en person der fortalte mig hvordan jeg skulle gøre. Det er skønt at udveksle erfaringer med andre, men jeg nyder i den grad at det er mig selv der har det sidste ord.
 
MAEM: Hvad gør julen så speciel for dig og hvad er dine bedste julefif?
SL: I min familie har julen altid været noget særligt. Vi har haft rigtig mange hyggelige traditioner, som jeg i dag stadig sætter stor pris på. Gaverne har altid været sjove at få, men selv da jeg var lille betød hyggen omkring julen mere end gaverne. Mit bedste julefif må være at være i god tid. Jeg forbereder mig altid på December måned, så tingene ikke skal gøres i sidste øjeblik. Jeg synes det er så hyggeligt at købe julegaver, og gør det altid i god tid så jeg kan bruge December måned på at julehygge med familie og venner.
Sara Lykke cristmas decoration blogpost
  
MAEM: Hvor går du helst ud og spiser?
SL: Det er faktisk et rigtig svært spørgsmål. Jeg elsker mad, og er på ingen måde kræsen. Den største madoplevelse har jeg fået på Goma i Odense. Da min kæreste havde fødselsdag, inviterede jeg ham derind og spise og det var virkelig lækkert. Sjældent har jeg spist så godt ude. Jeg er så heldig at han selv er virkelig god til at lave mad. Og derfor stemmer jeg oftest for at vi spiser noget lækkert herhjemme, da jeg synes man tit bliver skuffet ude. Dog er det rart engang imellem at komme ud og hygge lidt.
Goma Odense Blog reviewGoma Odense Blog review
Goma Odense Blog reviewGoma Odense Blog review
 
MAEM: Hvad drømmer du om i fremtiden?
SL: Jeg drømmer om at leve fuldtid af min blog, og designe min egen tøjkollektion. Jeg synes det vigtigste i livet er at udleve sine drømme, og at arbejde som fuldtidsblogger og designer ville være den helt perfekte levevej for mig. Jeg elsker at arbejde selvstændigt, og så længe man er passioneret, tror jeg på, at alt kan lade sig at gøre. Derudover vil jeg rigtig gerne rejse meget.
 
MAEM: Hvad er der med dig og blomster?
SL: Ja, det er virkelig et godt spørgsmål. Jeg synes blomster er noget af det smukkeste der findes. Måske er det fordi de findes i alle slags farver og former, og fordi de alle er smukke på sin helt egen måde. De inspirerer mig utrolig meget. Jeg elsker farver, og blomster afspejler også den her meget feminine side som både fremgår i min stil og i min personlighed. Min mormor havde den smukkeste have dengang hun levede. Den var fyldt med blomster, og jeg minder på utrolig mange måder om hende. Solen skinnede altid hos hende, og jeg er sikker på at hun har lært mig at se det smukke i naturen.
Tulip flowers
 
MAEM: Du har en enormt flot hud. Hvad er din hemmelighed og hvilke produkter bruger du og kan du anbefale?
SL: Ligesom at modebranchen interessere mig, så gør skønhed og hudpleje det samme. Jeg har altid haft en pæn hud, uden urenheder, og det er derfor en af de ting jeg har været utrolig heldig med. Jeg renser min hud hver eneste dag, og laver en ansigtsmaske cirka 2-3 gange om ugen. Lige i øjeblikket bruger jeg en dybderensende serie fra Australian Bodycare, der indeholder tea tree oil. Selvom den renser i dybden, får man en let og frisk hud. Det er simpelthen den skønneste følelse. Derudover bruger jeg mine faste makeup produkter fra MAC. Jeg har efterhånden testet meget, men det er indtil videre det eneste der fungere for mig. Jeg er især vild med deres transparente finishing powder, der virkelig giver en jævn og blød hud.
 
MAEM: Hvad har du altid med dig i tasken?
SL: Jeg har altid min pung, mine nøgler, mine solbriller og en hårelastik i min taske. Derudover er der også for det meste lidt makeup og en børste. Man ved jo aldrig om man pludselig skal et eller andet, som man ikke lige var forberedt på. Men jeg er ikke en af de typer, der har alt muligt spændende i tasken. Det er meget almindelige ting, som man ikke kan undvære.
 
MAEM: På bloggen skriver du om at man skal følge sin passion. Hvor får du modet til at gå mod strømmen fra?
SL: Går man blot et år tilbage, fulgte jeg altid med strømmen. Jeg turde ikke at sige fra, og slet ikke at være anderledes da jeg frygtede andres holdning. Jeg tror det er noget de fleste af os kan genkende, da vi i dag går utrolig meget op i at blive accepteret af de mennesker vi har omkring os. Marts måned blev vendingspunktet for mit vedkommende, da jeg mødte min kæreste. Pludselig var der en der spurgte mig hvad jeg drømte om, hvis alt var muligt. Her stod jeg midt i en frisøruddannelse, hvor jeg hev det ene 12-tal hjem efter det andet. Jeg var utrolig dygtig til faget, men jeg var ikke passioneret. Jeg er vild med skønhed, men modebranchen er der hvor jeg personligt hører hjemme. Jeg har brug for at udfolde mig kreativt, inspirere andre mennesker og skabe mit eget. Jeg stoppede på uddannelsen, og selvom jeg mødte mange kritiske kommentarer i starten, har det vist sig at være den helt rette beslutning for mig. Jeg turde at gå imod strømmen fordi jeg for første gang, valgte at følge min egen mavefornemmelse, fremfor at lytte til alle mine omgivelser. Efterfølgende har jeg fået den ene high-five efter den anden, og jeg er super lettet og glad for at være her hvor jeg er i dag. Nu kan jeg fokusere på at følge min passion, og det føles virkelig godt.
 
MAEM: Når du skal tage en stor beslutning, hvem er så den første du ringer til og hvorfor?
SL: Jeg ringer altid til min kæreste, som den første. Hvis der er én der er objektiv, så er det ham. Han er en helt fantastisk støtte, og han var også den første der sagde ”go!” da jeg skulle opsige min uddannelsesaftale. Han er rigtig god til at se tingene fra flere sider af, og forholder sig også kritisk hvis det er nødvendigt.
  
MAEM: Hvordan finder du nye spændende mærker?
SL: Instagram er min bedste ven. Jeg finder utrolig meget inspiration derinde, og det er oftest der jeg opdager nye spændende brands. Jeg synes det er en super måde at vise sit brand frem på, og samtidig kan man nå ud til en bred målgruppe.
 
MAEM: På bloggen skriver du at du elsker kjoler og det kan vi lide at høre og kun være enige i! Men hvad er det med dig og kjoler? Har du altid haft det sådan?
SL: Det er faktisk lidt sjovt. Da jeg var meget lille var jeg en rigtig drengepige. Jeg klatrede gerne i træer, og var ikke helt så glad for lyserød som jeg er i dag. Det skal dog ikke misforstås. Jeg legede altid med dukker, og havde utallige Barbie dukker, som naturligvis var mit et og alt dengang. I 12-13 års alderen blev jeg for alvor vild med kjoler. Jeg kan tydeligt huske at jeg købte en nederdel fra Diesel, og den sled jeg op. Det er gradvist blevet mere og mere, og i dag ser man mig næsten ikke med andet end nederdele og kjoler. Jeg synes det er så fint og elegant, og jo flere blonder og blomster der er på, jo bedre. Jeg er virkelig feminin hele vejen igennem, og jeg nyder det. Jeg synes kjoler er så fine, og de behøver endelig ikke kun at blive brugt til festlige lejligheder.
 
MAEM: Hvad er det ved MAEM du godt kan lide?
SL: Jeg er vild med mærket, da det skiller sig ud fra det traditionelle modebillede. Jeg er vild med de smukke farver og den meget feminine stil som alle jeres designs bære præg af. Jeg synes ligesom blomsterne, at alle MAEMS designs er smukke på hver sin måde . Jeg er vild med de mange kombinationer af farver og forskellige faconer, der gør hver kjole unik. Jeg synes det er fantastisk at udfordre kvinderne i Danmark, da vi ofte går klædt i den sikre sorte. MAEM skiller sig ud, og henvender sig virkelig til den modebevidste kvinde der tør at skille sig ud og udfordre sin egen garderobe. Det er jeg virkelig vild med.
 
MAEM: Hvis du skulle vælge 4 kjoler fra MAEMS kollektion, hvilke 4 ville du så anbefale og hvorfor?
SL: Det er svært kun at måtte vælge fire, haha. Jeg er personligt helt vild med ”Madeline White Wrap Dress” da den netop har mange af de her fine detaljer som jeg tidligere har nævnt jeg er vild med. Faconen er super feminin og så er jeg vild med de fine flæser. Det er virkelig et musthave i garderoben.
SL: ”Edith Red Dress” var den første kjole jeg bemærkede i MAEMS kollektion. Jeg synes simpelthen den er så smuk! Den røde farve er så lækker kombineret med det fine print. Og så er jeg helt vild med den løse facon kombineret med de små flæser. Det er denne kjole jeg har på, på nedenstående billede og jeg er så glad for den.
Blogger Sarah Lykke showing Edith red dress
Blogger Sarah Lykke showing Edith red dress
Blogger Sarah Lykke showing Edith red dress
Blogger Sarah Lykke showing Edith red dress
SL: Kjolen fås også i den smukkeste gule farve.
SL: Den tredje kjole jeg vil fremhæve står virkelig højt på min ønskeliste. ”Sara Navy Blue Wrap Dress” er simpelthen så yndig, og lige min stil. Den smukke blå farve og det blomstrede lyserøde print er simpelthen den smukkeste sammensætning. Den skaber den flotteste talje, og fremhæver de kvindelige former. Den er spot on, hvis i spørger mig.
SL: Til sidste vil jeg nævne ”Chantel Pink Tweed Dress” da jeg synes den er så sød og fin. Farvekombination er super gennemført og så er jeg vild med detaljerne på kjolen. En virkelig fin kjole, som jeg ville elske at bære en sommerdag.
 
 
Tusinde tak fordi du læste med…
Vi ønsker jer en fantastisk dag og glædelig jul.
 
/ Maj MAEM Boutique og Sarah By Sarah Lykke


Older Post Newer Post


 • AlbertBep on

  The prostate related is the central part of a male’s reproductive system. It secretes fluids that help the transportation and activation of sperm. The prostate related can be found just while watching rectum, below the bladder and surrounding the urethra. When there is prostate problem, it will always be really miserable and inconvenient for your patient as his urinary system is directly affected.

  The common prostate health problems are prostate infection, enlarged prostate and cancer of prostate.

  Prostate infection, often known as prostatitis, is among the most common prostate-related symptom in men younger than 55 years of age. Infections in the prostate are classified into four types – acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

  Acute bacterial prostatitis is the least common of kinds of prostate infection. It is a result of bacteria perfectly located at the large intestines or urinary tract. Patients can experience fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by utilizing antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to alleviate the swelling.

  Chronic bacterial prostatitis can be a condition of the particular defect inside the gland along with the persistence presence of bacteria in the urinary tract. It can be a result of trauma for the urinary tract or by infections from other areas from the body. A patient may feel testicular pain, back pains and urination problems. Although it is uncommon, it can be treated by removal with the prostate defect as well as making use antibiotics and NSAIDs to treat the inflammation.

  Non-bacterial prostatitis is the reason approximately 90% coming from all prostatitis cases; however, researchers have not to determine what causes these conditions. Some researchers believe chronic non-bacterial prostatitis occur as a result of unknown infectious agents while other feel that intensive exercise and high lifting may cause these infections.

  Maintaining a Healthy Prostate

  To prevent prostate diseases, a proper weight loss program is important. These are some from the things you can do and also hardwearing . prostate healthy.

  1. Drink sufficient water. Proper hydration is critical for our health and wellbeing and it will also keep the urinary track clean.

  2. Some studies claim that a few ejaculations per week will assist you to prevent cancer of prostate.

  3. Eat beef sparingly. It has been shown that consuming more than four meals of beef per week will heighten the chance of prostate diseases and cancer.

  4. Maintain an effective diet with cereals, vegetable and fruits to make certain sufficient intake of nutrients essential for prostate health.

  The most important measure to consider to make sure a proper prostate is to opt for regular prostate health screening. If you are forty years old and above, you should opt for prostate examination at least once a year.


Leave a comment