Skip to content
Altid fri fragt i DK - Express forsendelse med GLS
Altid fri fragt i DK - Express forsendelse med GLS
Velkommen til MAEMS veninder, denne gang har vi spurgt lidt ind til søde Rebekka Gustavson. - MAEM Boutique

Velkommen til MAEMS veninder, denne gang har vi spurgt lidt ind til søde Rebekka Gustavson.

Rebekka er lidt af en krudtugle, og hvad vi vil betegne som en one-to-watch. De fleste kender hende nok fra podcasten ”Soulsister Podcasten” som Rebekka har med sin tvillingesøster, hvor tvillingerne taler om alt fra de tunge emner som spiritualitet, entreprenørskab og selvudvikling, til sundhed, wellness osv. De sætter i podcasten fokus på, at kvinder skal holde sammen, og at det er vigtigt at skabe et fællesskab, hvor der er plads til alle lige præcis som de er – og dét kan vi ikke være mere enige i!

 

MAEM: Vi elsker din stil, Med dine egne ord, hvordan vil du selv beskrive den.

 

RG: Uhh, den er faktisk lidt svær. Jeg er i en periode i mit liv, hvor jeg prøver en masse nye ting af for at finde, hvad der ’rigtigt’ er mig. Dog ville jeg sige, at klassisk med et twist ret godt beskriver min stil for tiden.

 Rebekka Gustavson blogger ind maem boutique chiffon dress and bamboo bag

Rebekka Gustavson blogger ind maem boutique chiffon dress and bamboo bag

// 1. RIE Terracotta Colour Dress // 2. BIBI Bamboo Bag //

MAEM: Hvad motiverede dig til at starte bloggen http://rebekkagustafson.com/

 

RG: Det var behovet for at være en del af noget større og skabe mit eget community. Jeg har altid følt, at jeg aldrig passede rigtig ind nogen steder, så jeg måtte skabe mit eget space i stedet. Samtidig var jeg i et sted i mit liv, hvor jeg følte jeg havde noget på hjertet at dele, og så håber jeg at kunne inspirerer eller hjælpe andre til at have modet til at gå efter deres egen drømme. Det er den største gave jeg nogensinde kunne få.

 

MAEM: Hvad er det med dig og farver og hvor for du inspiration til din stil fra

 

RG: Farver er mit nye projekt. Lidt sjovt, så har jeg faktisk aldring været særlig glad for dem, men det seneste år, så tænkte jeg, at det måtte jeg lave om på, så farver skal der til! Jeg ved ikke om det bare er mig, men skaber farver ikke bare en mere positiv vibe?. Særligt på Instagram finder jeg inspiration til min stil. Mange af de piger ved bare, hvordan de skal klæde sig, og jeg kan ikke undgå at blive inspireret.

 

MAEM: Hvad holder du selv mest af ved at skabe bloggen

 

RG: Bloggen giver mig et kreativt frirum, hvor jeg kan dele ud af mine tanker og drømme. Det er sted, hvor jeg kan være lige præcis den jeg er, og hvor mine læsere er den største inspiration. Når en læser skriver til mig, at jeg har inspireret dem til følge deres drømme eller hjulpet dem med noget de synes har været svært, så kan jeg ikke undgå at mærke de små lykkebobler indeni, og det driver mig til at forsætte med at dele.

 

MAEM: Hvor kommer din æstetiske sans fra?

 

RG: Jeg ville personligt sige jeg ikke ejer sådan en, men du er ikke den første der nævner det, så jeg vil forsøge at give et bud. Æstetik er for mig at fremhæve det smukke i selv de simpleste ting, og jeg nyder at gøre en indsat for at få tingene til at vise sig fra deres bedste side. Dette var nok ikke så meget et svar på, hvor den kommer fra, men min æstetiske sans kommer nok frem netop i ønsket om at fremhæve det smukke.

 

MAEM: Du har en enormt flot hud, hvad er din hemmelighed og hvilke produkter bruger du og kan du anbefale.

 

RG: Tak for dette dejlige kompliment! Jeg går ærligt takt ikke det store op i min beauty-rutine, så hemmeligheden til den flotte hud ligger desværre nok i mine gener. Jeg går dog meget op i, at mine produkter er naturlige og økologiske, og derfor stammer de fleste fra helsekosten. Mit favoritprodukt er i øjeblikket Hydrating Calming Serum fra Gree People, den gør altså underværker for min hud.

 

MAEM: Hvad drømmer du om i fremtiden

 

RG: Uhh, det er et godt spørgsmål. Min største drøm er nok at få skabt mig et liv og en hverdag, der gør mig glad og, at min familie og jeg er sunde og raske. Derudover drømmer jeg om at rejse en masse og møde en masse nye inspirerende mennesker som dig, og håber jeg samtidig kan inspirerer andre. Jeg befinder mig et sted i mit liv, hvor jeg først rigtig er ved at finde ud af, hvem jeg er, og med det kommer en masse tvivl og forvirring. Derfor har jeg faktisk svært ved at give et konkret svar på dette. Jeg ved knap, hvordan jeg ønsker mit liv skal se ud de næste måneder, haha.

 

MAEM: Når du skal tage en stor beslutning, hvem er så den første du ringer til og hvorfor.

 

RG: Det må klart være min mor. Hun har altid nogle knaldgode råd, og så har hun den mest refleksive hjerne jeg nogensinde har mødt. Alle udfald kan blive vendt og drejet hundrede gange, hvilket jeg elsker.

 

MAEM: På bloggen skriver du at du du er fan af alt fra gucci loafers og en holistisk livsstil til hvordan du bliver ”the Fiercest bossgirl” det giver os lyst til at spørge dig hvad en god leder er for dig og hvorfor du tror der er færre kvinder i toppen af Dansk erhvervsliv end mænd?

 

RG: Først og fremmeste vil jeg sige, at jeg er mega fan af dette spørgsmål. For mig er en god leder autentisk og en forgangsmand eller skulle jeg sige kvinde. ;) En leder skal være tro mod sig selv og sine omgivelse, og så skal de kunne vise vejen. I mine øjne er der ikke noget værre end en leder, som ikke går ind til det de laver ud passion og hjertet. Det spørgsmål kunne jeg give en rigtig lang forklaring på, og er et emne jeg er enormt passioneret omkring. Først og fremmest vil jeg sige, at vi er et konservativt land, når det kommer til forretningsledelse, og det er for mange svært at accepterer, at bossen er en kvinde. Derudover snakker vi rigtig meget, om at kvinder skal bryde ’glasloftet’, som kan betegnes som de barrierer, der forhindrer kvinder i at blive ledere. Hvis jeg skal komme med et helt ærligt og lidt kontant svar, så vil jeg sige, at mange kvinder faktisk forhindrer sig selv i at blive ledere. Længe har kvinder holdt sig selv tilbage og tiet, men siden #metoo bevægelsen er kommet på banen, ser vi lang flere kvinder der tør rejse sig op og sige deres mening og udtrække deres drømme. Kvindelige rollemodeller har fået love til at komme frem i lyse, og det tror jeg vil have en positiv effekt på hvordan fremtidens ledelsesbillede vil se ud.

 

MAEM: Hvad har du altid med dig i tasken

 

RG: Jeg har altid mine nøgler, hovedtelefoner, mit hårspænde, highlight fra Kora Organics, mørk chokolade og en læbepomade med mig på farten. I foråret forkælede jeg mig selv med J.W. Anderson’s Pierce Bag i rød, så den har hængt på min skudler lige siden.

Rebekka gustavsov on maem blog recommendign maem morgan dress for wedding

 

MAEM: Hvor går du helst ud at spise?

 

RG: Favoritten må være Acacia på Gammel Kongevej. Jeg er kommet der utallige gange det seneste år, og alt på menuen er glutenfrit, lavet på naturlige ingredienser, vegansk og bare utroligt smukt. Her kan vi snakke om at have en æstetisk sans. Samtidig ejes cafeen af den sødeste familie, som jeg efterhånden kender rigtig godt, så et besøg der er lidt ligesom at komme på besøg hos sine venner.

acasia resturante cafe recommended on maem boutique blog

 // ACACIA Cafe //

MAEM: Din søster og dig har startet en podcast, kan du sætte lidt ord på hvad den handler om og hvorfor i startede den:

 

 

save the chubby unicorn t-shirt on blog 

 

RG: 

Soulsister Podcast kommer af min tvillingersøster Sara og jeg begge har været på en lang rejse med spiseforstyrrelser, depression, pres fra samfundet, alt for høje krav osv. Vi er begge et stedt i vores liv, hvor vi fokuserer på at skabe vores egen vej og finde glæde i dette smukke liv. Soulsister Podcast er derfor en måde for os at dele denne rejse med andre, og forhåbentlig inspirere og hjælpe så mange som muligt. Podcasten er et miks af interviews og episoder, hvor det kun er Sara og jeg, som taler. Vi snakker om emner som sundhed, wellness, selvudvikling, business, entreprenørskab, spiritualitet, ernæring osv. Det er for os vigtigt at skabe et fællesskab, hvor der er plads til alle lige præcis som de er, og i højere grad sætte fokus på sundhed som en holistisk ting, og ikke noget der har med ekstremer at gøre. Vi ønsker begge at nyde et hvert øjeblik af dette fantastiske liv samt være de bedste versioner af os selv,  og det tror vi podcasten kan være med til at gøre for først og fremmeste os, men forhåbentlig også for en masse andre derude. 
Hvis vi må lave lidt selfpromo, så vil vi meget gerne be alle, om at gå ind og abonnerer og skrive en anmeldelse, da det hjælper vores podcast med at nå ud til så mange som muligt. Tusind tak! https://itunes.apple.com/dk/podcast/soulsister-podcast/id1434330488?l=da&mt=2&i=1000419103974 

MAEM: Hvad er det ved MAEM du godt kan lide?

 

RG: Jeg elsker, hvordan MAEM eksperimenterer med farver og mønstre. Det er lige noget for mig og min skøre stil. Jeg er især vild med MAEM’s kjoler. De er så fine. Det er et kæmpe plus, at de fleste af dem kan dresses både op og ned. På den måde er kjolerne perfekte til stort set alle lejligheder!

Rebeka Gustavson recommending our Morgan dress

 

MAEM: Hvis du skulle vælge 4 kjoler fra MAEMS kollektion hvilke fire ville du så anbefale og hvorfor.

 

RG: Uhh, den er svær! Der er så mange smukke kjole, men idet vi går efteråret i møde, så er RITTA White And Terracotta Print Dress ikke til at komme udenom. Den brændte røde-brune farve og det feminine look er det perfekte match. Jeg drømmer allerede om at bære den med et par højhælede støvler, som også er en af sæsonens must-haves. FREDERIKKE Pleated Green Flower Print Dress og RAILA White And Navy Blue Flower Print Dress er også to af mine favoritter. Begge har det smukkeste blomsterprint, der ikke kan undgå at gøre en glad, når man har dem på. Den sidste jeg ikke kan lade vær med at nævne er MORGAN Long Black Chiffon Dress. Det minimalistiske blomsterprint og de feminine detaljer gør den til en drøm af en festkjole til efterårets arrangementer. Jeg ser allerede frem til efterårets begivenheder, som denne gang bliver fri for kjolekriser to timer inden!

 

Rebekka Gustavson blogger recommending maem boutique morgan dress

Blogger Rebekka Gustavson Recommending maem boutique dresses

 // 1. MORGAN Long Black Dress // 2. FREDERIKKE Green Dress // 3. RAILA Flower Print Dress // 4. RIKKA Polkadot Dress //

Tusind tak fordi du læste med…

Vi ønsker jer en fantastisk dag

 

/ Maj MAEM Boutique og Rebekka Gustafson

 

 

 

 

 

Previous article Bliv klar til alle sommerens fester :-)
Next article Vi har været på besøg hos den creative sjæl og hunde-mor Cathrine de Lichtenberg.

Comments

iseknaforena - October 10, 2020
500mg Capsules[/url] Amoxicillin hkq.jsvw.maemboutique.com.rbe.lf http://mewkid.net/when-is-xuxlya/
emewebuh - October 10, 2020
Amoxicillin Online[/url] Amoxicillin 500mg Capsules mcs.qjlw.maemboutique.com.may.by http://mewkid.net/when-is-xuxlya/
fcgzILykHQMuFBN - September 20, 2020

cXrBAgVn

catoVhGTALYxy - September 20, 2020

iCJHdxptDwLE

enezoxizi - September 17, 2020
Amoxil[/url] Amoxicillin Online bda.pmql.maemboutique.com.beg.ov http://mewkid.net/when-is-xuxlya/
oyebeciwia - September 17, 2020
Online[/url] Buy Amoxicillin fpe.jnuv.maemboutique.com.qhe.xs http://mewkid.net/when-is-xuxlya/
CwLeBkFdv - September 7, 2020

kZjIGfxwhc

FGzotbPYVNyAQpk - September 7, 2020

GcAHQBfki

UdmSegjn - September 5, 2020

pYwgLmCROQKDtNu

FOZEztpovkxVQcfW - September 5, 2020

bVNdzckR

Leave a comment

* Required fields