På den fjerde side i MAEMs venindebog, kan vi med stolthed præsentere skønhedsredaktør Camilla Bauer.

Hvis I er ligeså vilde med dansk design, mode og skincare produkter som vi er hos MAEM, kender I hende måske allerede? Camilla Bauer er skønhedsredaktør på det danske skønheds og livsstils magasin GO Beauty og har en fortid indenfor hudpleje, og så elsker vi hende for hendes evne til at sammensætte farver, hendes rejselyst og perfektionisme i alt hvad hun kaster sig ud i.
 
Camilla Bauer in isabella pink flower dress go beauty editor recommendation
 
MAEM: Hvad holder du selv mest af ved at være skønhedsredaktør ? 
CB: Jeg elsker alt ved mit job! Jeg har altid været draget mod hele skønhedsverdenen, så at arbejde med det hver eneste dag er en drøm. Hver dag beskæftiger jeg mig med skønhedsprodukter, behandlinger, wellness, sundhed, spasteder, yoga og alt andet der går under skønhed, sundhed og livsstil. Dernæst er det en branche fyldt med søde og inspirerende mennesker.            
Som skønhedsredaktør er man hele tiden på forkant med en utrolig spændende branche i rivende udvikling, både når det kommer til produkter og behandlinger. Indre såvel som ydre skønhed er noget de fleste kvinder går op i, og vi bruger kun flere og flere penge på at holde os sunde og smukke. Sjæl og personlighed er substansen – dit ydre er dit visitkort, pas på dig selv!
MAEM: Hvad drømmer du om i fremtiden
CB: Åhhhh jeg synes faktisk det er et svært spørgsmål, jeg prøver så vidt muligt at leve i nuet og ikke tænke for meget på fremtiden. Men når det så er sagt, så har jeg en masse spændende planer og projekter som er ved at blive realisere, så jeg går en spændende tid i møde. Drømme har jeg massere af, og jeg er en rigtig eventyrlysten kvinde der gerne vil rejse endnu mere, og se endnu flere spændende dele af verdenen.
MAEM: Når du skal tage en stor beslutning, hvem er så den første du ringer til og hvorfor.
CB: Det må være min kæreste og min mor, de ved hvilke tanker og drømme jeg går med, og jeg ved at jeg altid får et ærligt svar. Selvom vi ikke altid er enige, så støtter de mig lige meget hvad jeg finder på. Jeg er meget åben for input, tanker og ideer både, men ingen tvivl om, at den endelig beslutning er helt min egen - jeg er meget eventyrlysten, målrettet, beslutsom og ved hvad jeg gerne vil.
 
Camilla Bauer on maem blog about dressing up and colourfull dresses
MAEM: Vi elsker din stil, Med dine egne ord, hvordan vil du selv beskrive den og hvor får du inspiration til din stil fra
CB: Der er sket utrolig meget med min stil de sidste år, og jeg er blevet langt mere modig når det kommer til farvevalg og print. Tidligere var min garderobe spækket med sort, hvilket jeg stadig elsker men begrænser lidt mere.
Jeg bliver utrolig inspireret af andre kvinder, og jeg synes at vores personlige stil siger enormt meget om hvem vi er. Jeg elsker forskellighed og dualiteter, og det samme elsker jeg ved moden – det er ok at tage nogle chancer, og faktisk synes jeg de danske kvinder burde tage flere. Det er OK at dresse op!.
Hele det billedlige univers som instagram har åbnet muligheden for at følge, er jeg enormt fascineret af, og meget af min inspiration finder jeg der i de sene aftentimer når jeg kobler fra ved at kigge på billeder af både tøj, skønhed, rejsedestinationer og hoteller.
MAEM: Hvor kommer din interesse for skønhed og velvære fra?
CB: Jeg er vokset op med en mor der havde de smukkeste lange røde negle og en smuk velplejet hud, og jeg kan huske at vi sammen hyggede med ansigtsmasker og fodbad fra jeg var helt ung. Jeg har altid haft en helt naturlig interesse og kærlighed til at forkæle mig selv, passe på min hud og mine negle. De røde negle hænger ved, og er mit foretrukne valg af farve når det kommer til neglelak.
 
MAEM: Du har en enormt flot hud, hvad er din hemmelighed og hvilke produkter bruger du og kan du anbefale.
CB: Jeg er uddannet kosmetolog og har altid passet rigtig godt på min hud, men derudover skal man ikke undervurdere heldige gener, og dette kan jeg kun takke min smukke mor for!
Om morgenen afrenser jeg min hud i badet med en rens fra Zo Skin Health, derefter påfører jeg min serum, dagcreme og lidt CC creme. Min aftenrutine er der hvor jeg bruger længest tid på mig selv, kobler fra og forkæler mig selv efter en lang dag. Jeg afrenser min hud med en micellar water fra Karmameju hvorefter jeg påfører min ansigtsolie fra Tromborg. Jeg masserer min hud med min gua sha som de dygtige piger fra Honest Beauty talks introducerede mig for. Gua Sha arbejder på blodcirkulationen, hudens struktur, rødme og mindsker linjer og rynker og det er blevet et must i min daglige rutine og noget jeg virkelig prioriterer hver aften.
Gus sha honest beauty talkGus sha honest beauty talk
Derefter påfører jeg min natcreme og så er det meget vigtigt at få sin skønhedssøvn! Qua af mit job, så prøver jeg utrolig mange forskellige produkter og brands, men for tiden bruger jeg en natbalm fra Decleor og en dagcreme fra Amazing Space.
HUSK, den største synder når det kommer til tidlig aldring er solen, så ALTID husk din solcreme, eller som jeg gør, brug en BB eller CC creme med spf i, så er du altid beskyttet! Jeg elsker min CC creme fra pHformula.
Skal dog lige nævne for en god ordens skyld, at hvis man skal solbade så skal der en rigtig solcreme til. Mine foretrukne solcreme mærker er Vichy og La Roche Posay.
 
camilla bauer whats in her bag
MAEM: Hvad har du altid med dig i tasken
CB: Jeg er faktisk en af de kvinder der ikke har så meget i min taske. Jeg har altid en læbepomade, en lipgloss, min telefon, pung, nøgler, facemist og en solcreme om sommeren – det var vist det.
 
White Chanel bag on blog
MAEM: Hvor går du helst ud at spise?
CB: Der er virkelig sket meget på den danske mad scene de sidste år, og København boomer af lækre restauranter.
Jeg elsker at sidde i Torvehallerne en sommerdag og drikke et glas vin, morgenmad på Sanders eller Fars dreng, dansk froskot på Sankt Annæ, Italiensk på Enomania og hvis jeg rigtig skal forkæles, så elsker jeg alt ved stemningen og maden på Søllerød kro.
Når jeg skal ud med mine veninder og vi gerne vil have lidt god stemning og mad, så er vi gerne at finde på Cantina, PS bar og Grill og så glæder jeg mig til at prøve tagterrassen der netop er åbnet på Madklubben Østerbro.
 
Camilla bauer why dio she have 14.000 followers and how to get more followers
MAEM: Din instagram konto er uhyre populær og bliver fuldt af over 14.000 mennesker, har du nogle gode råd til dem der drømmer om og arbejder på at lave en populær instagram konto? Hvad er din hemmelighed ;-)
CB: Instagram og de sociale medier er en sjov størrelse, og da jeg startede op havde jeg faktisk ingen ambitioner om at der skulle komme så stor interesse omkring mig og min færden.
Først og fremmest så skal man virkelig ville det, man skal finde sin egen stil, og så tror jeg at det er altafgørende at man tager pæne inspirerende billeder. Det vil jeg i hvert fald helst selv gerne kigge på. Mange kritiserer de sociale medier for at være et forvrænget billede af virkelighed, og det er det jo egentlig også ofte. MEN jeg tager det for det det er, og glæder mig over at så mange inspirerende mænd og kvinder deler ud af deres stil, favorit restauranter og yndlings destinationer. Jeg får selv utrolig meget inspiration via instagram! Derudover synes jeg det er vigtigt at man selv er aktiv, anerkend andre der gør det godt, vær positiv og hold en god tone!
MAEM: Hvad er det ved MAEM du godt kan lide?
CB: Jeg er helt vildt med den feminine stil og de smukke farver. Mange af kjolerne kan man både dresse up og ned ved enten at bruge sneakers, stilletter eller accessories. Webshoppen indeholder noget til en hver smag og ikke mindst lejlighed.
MAEM: Hvis du skulle vælge 4 kjoler fra MAEMS kollektion hvilke fire ville du så anbefale og hvorfor.
CB: 
Kan man andet end at forelske dig i ISABELLA Long Flower Print Dress, den er utrolig elegang og iøjnefaldende. Er vild med alle de smukke detaljer, printet, snittet og ikke mindst den bohemian stil den har. Et must have! Perfekt til sommerfest og bryllup men også fantastisk med et par hvide sneakers.
BRIGITTA Flower Print Ruffle sleeve dress har et smuk snit og jeg elsker printet og dens bohemian stil. Perfekt sommerkjole til både fest, hverdag og festival.
Jeg er hoppet med på hele polka dot bølgen, og MALENE Black Polkadot Wrap Dress er ingen undtagelse!
BIBI Bamboo bag er det perfekte bud på en sommertaske og skal meget snart pryde min garderobe og min taskesamling!
 
Camilla Bauer recommending maem dress and bamboobag
 camilla bauer recommending maem dress
Tusind tak fordi du læste med...
Vi ønsker jer en fantastisk dag
 / Maj MAEM Boutique og Camilla Bauer  @abeautyboost

 Older Post Newer Post


Leave a comment