Skip to content
Altid fri fragt i DK - Express forsendelse med GLS
Altid fri fragt i DK - Express forsendelse med GLS
Mød den smukke og kreative up-and-coming-it-girl Matilde Støttrup, stifter af bloggen rue d`armoire, en af MAEMS veninder! - MAEM Boutique

Mød den smukke og kreative up-and-coming-it-girl Matilde Støttrup, stifter af bloggen rue d`armoire, en af MAEMS veninder!

På anden side i venindebogen, har vi spurgt lidt ind til søde Matilde, Som elsker online shopping, interessere sig for kunst og har et æstetisk øje ud over det sædvanlige og så hader hun grå og kedelige toner både når det kommer til vejret såvel som i garderoben… Nåh ja, og så følger vi selvfølgelig hendes blog religiøst! 

 

MAEM: Vi elsker din stil, Med dine egne ord, hvordan vil du selv beskrive den.

MS: Min stil er farverig, komfortable og eksperimenterende. Min dag er bedre, hvis jeg er iført alle regnbuens farver!

Matilde støttrup med vores matilde kjole på blogpost

blogger matilde støttrup med maems matilde kjole på

MAEM: Hvad motiverede dig til at starte bloggen

MS: Det er svært at svare på. Jeg tror især, at det var på grund af kedsomhed i hverdagen. Jeg startede min blog for næsten to år siden. Inden da brugte jeg 100 år på bare at sidde og “drømme-shoppe” på nettet. Rent tidsfordriv. Det var faktisk min mor, som var den første til at plante idéen om at blogge i mit hoved. Hvis jeg alligevel sidder og bruger min tid på at drømme om mode, så kunne jeg jo dele det med andre. Bedste idé og beslutning. Jeg elsker det hver dag!

MAEM: Hvad er det med dig og farver og hvor for du inspiration til din stil fra

MS: Farver gør mig glad i låget. Min hverdag bliver tusind gange bedre af at være iført skøre outfits i glade farver. Jeg finder inspiration overalt; på Instagram, Pinterest, på gaden, i skolen. Overalt. Det er meget forskelligt, hvad der fanger mit øje. I perioder skifter min tøjsmag hver anden dag. Det er nogle gange træls og andre gange helt vildt fedt at få nye favoritter. Selvom min kærlighed til farver er stor, er det samtidig vigtigt for mig at have lidt af hvert i garderoben. Der skal være noget til ethvert humør.

Matilde Blogger inspiration

MAEM: Hvad holder du selv mest af ved at skabe RUE DARMOIRE

MS: Jeg får så meget inspiration hver dag og hele tiden. Jeg elsker at dele alle inspirationskilder med mine skønne læsere. Jeg kan ikke forestille mig ikke at have et sted at dele alt dette. Det er så fedt at kunne ”give noget videre”. Jeg får rigtig meget god feedback og det er simpelthen sådan en dejlig følelse. 

MAEM: Hvor kommer din æstetiske sans fra?

MS: Det aner jeg ikke. Så længe jeg kan huske, har jeg altid elsket, når jeg er omgivet af smukke ting. Hvad end det er skøn indretning, farverigt tøj, smuk natur eller pæne gader og stræder. Jeg er til gengæld også virkelig god til at sætte pris på det. Faktisk tror jeg, at jeg er bedre end de fleste. Det går mig derfor også meget på, hvis der ikke ser ordentligt ud. Især herhjemme. Det er meget mærkeligt, at jeg trods dette ikke er et ordensmenneske. Jeg roder riiiiiimelig meget.

MAEM: Du har en enormt flot hud, hvad er din hemmelighed og hvilke produkter bruger du og kan du anbefale.

MS: Mit nøgleord er fugt. Det er helt vildt svært, at holde sin hud smuk og bibeholde ens glød i minusgrader. 

Blogger best scin tips

Blogger best scin tips

Jeg kan varmt anbefale Embryolissé Lait Creme Concentre. Den er fed uden at være for fed. Samtidig er jeg kæmpe fan af alle Mario Badescu produkter. Min facial spray med agurk og grøn te er en life saver, når min hud er vintertræt eller bare morgentræt for den sags skyld. Jeg er en blandt mange med tørre læber om vinteren. Jeg har endelig knækket koden. Jeg kan varmt anbefale Calm Balm 02 fra Karmameju. Den er blød og slet ikke klister – og så dufter den himmelsk!

MAEM: Hvad drømmer du om i fremtiden

MS: Jeg har rigtigt mange drømme. Store som små. Jeg drømmer om at bestå min køreprøve lige om snart. Jeg drømmer om at flytte til København efter gymnasiet. Jeg drømmer om en plads på KADK. Jeg drømmer om et fedt job, der giver mulighed for en masse rejser, oplevelser og kulturer. Den allerstørste drøm må dog være at starte min egen business indenfor et kreativt område. Hvilket ved jeg endnu ikke. Jeg har altid elsket at skabe ting, hvor jeg bagefter kan sige ”Det her har jeg lavet – og det er mit!”. Det er af samme grund, at jeg nyder at have min egen blog, som jeg selv bestemmer over.

MAEM: Når du skal tage en stor beslutning, hvem er så den første du ringer til og hvorfor.

MS: Det er sjældent, jeg tager store beslutninger. Det kommer også helt an på, hvad det omhandler. Nogle gange er det min mor eller far, hvis hjælp jeg har brug for. Andre gange er det en beslutning, hvor jeg har brug for mine veninders mening. Lige for tiden har jeg ikke nogle store beslutninger, der skal traffes. Mine største dilemmaer er om hvorvidt jeg skal købe kage i kantinen. Og jeg klager skam ikke!

MAEM: På bloggen skriver du at du elsker kunst og det kan vi lide at høre og kun være enige i! Men hvad er det med kunst og dig og har du altid haft det sådan

MS: Jeg har altid elsket øjenguf, men det har ikke altid været i form af kunst. 

blogger Kunst art favorit

Kunst har over de seneste måneder virkelig været gennemgående på min Instagram og Pinterest feed. Det smitter af på mig! Når jeg engang flytter hjemme fra, skal min lejlighed være fyldt med malerier, plakater og smuk keramik.

MAEM: Hvad har du altid med dig i tasken

MS: Jeg har altid min læbepomade fra Karmameju, mine nøgler, hovedtelefoner, pung og vand...

MAEM: Hvor går du helst ud at spise? 

MS: Et af mine yndlingsspisesteder er indtil videre Atelier September. Og jeg tror, at lige meget, hvilken blogger du spørger, vil han/hun nævne den. Der er så fint og maden er lækker. På Atelier September kan du få den bedste start på dagen med en lækker, lækker morgenmad.

Blogger yngling mad_spisesteder_cafe

Når vi snakker aftensmad, er det en helt anden sag. Jeg elsker at gå på restaurant, men hvis der er noget, der er bedre, er det at spise take-away under dynen. Hvis jeg er ude efter italiensk er Della Nonna min klare favorit. Della Nonnas nabo er Chicago Burger – og nøj, hvor er det også bare godt. De laver de bedste amerikanske burgere! Kæmpe anbefaling af disse steder.

MAEM: Hvad er det ved MAEM du godt kan lide?

MS: Jeg elsker, hvordan MAEM eksperimenterer med farver og mønstre. Det er lige noget for mig og min skøre stil. Jeg er især vild med MAEM’s kjoler. De er så fine. Det er et kæmpe plus, at de fleste af dem kan dresses både op og ned. På den måde er kjolerne perfekte til stort set alle lejligheder!

MAEM: Hvis du skulle vælge 4 kjoler fra MAEMS kollektion hvilke fire ville du så anbefale og hvorfor.

MS: MATILDE kjolen (ayyy) vil være absolut være perfekt hele sommeren lang. Med en kjole som denne kan man undgå enhver tøjkrise.

Matilde blogger anbefaler maems kjole matilde
De andre to er så skøre og jeg elsker det! Dem vil jeg klart anbefale, hvis du er til den lidt vildere tøjstil. Kjolerne er nærmest rene kunstværker. Og kunst er et kæmpe must!
matilde støttrup anbefaler bente og alvira maem kjoler

// 2. BENTE // 3. ALVIRA

Den lange, gule chiffon kjole vil være perfekt til forårets og sommerens festligheder. Lige om snart står konfirmationerne for døren, efterfulgt af studentergilder, sommerbryllupper og lignende. Jeg ville elske at være iført sådan en smuk sag, det er helt sikkert. 

long yellow dress

// 4. MORGAN Long Yellow Dress

 

Tusind tak fordi du læste med…

Vi ønsker jer en fantastisk dag / Maj MAEM Boutique og Matilde Rue d`armoire

Previous article Mød den smukke up-and-coming-it-girl og skuespillerinde Simone Lykke
Next article 34 feminine forårs kjoler under 500 kroner.

Comments

yrodojozubi - November 29, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin No Prescription Amoxicillin 500 Mg qah.nrzs.maemboutique.com.szt.lx http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ehiwiyuxoni - November 29, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Online 18 mby.qins.maemboutique.com.iwp.bm http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

abuqagu - October 13, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin 500 Mg Buy Amoxicillin ybg.qqjq.maemboutique.com.xuf.de http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

aracuzx - October 13, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxil Causes Gallstones Amoxicillin 500mg ipd.chhq.maemboutique.com.ahy.nq http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

iqofajiyi - August 26, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin Online bgt.ldwx.maemboutique.com.shm.tj http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

ixatevwa - August 26, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin 500mg Buy Amoxicillin vwj.hqyb.maemboutique.com.hhl.lf http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

afutaqinup - August 19, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Buy Amoxicillin Online Buy Amoxicillin xmo.ftkz.maemboutique.com.wer.gg http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

uhzulhoroi - August 19, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin Without Prescription Amoxicillin No Prescription qbx.lzov.maemboutique.com.rzt.cm http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

Leave a comment

* Required fields