Skip to content
Altid fri fragt i DK - Express forsendelse med GLS
Altid fri fragt i DK - Express forsendelse med GLS
Vi har været på besøg hos den creative sjæl og hunde-mor Cathrine de Lichtenberg. - MAEM Boutique

Vi har været på besøg hos den creative sjæl og hunde-mor Cathrine de Lichtenberg.

Farverige lamper og pastel farvede vægge er hendes terapi, til stor inspiration for alle os der har fulgt med på instagram, hvor hun løbende har delt ud af hendes byggeprojekt på Frederiksberg "renovating an old lady" Heldigvis er det ikke kun i huset men også langt ind i hendes garderobe, at der er plads til farver... Læs hele det spændende interview, hvor hun deler ud af sig selv, giver hendes ydmyge bud på hvorfor hun har 14000 følgere, hvorfor hun sværger til mild makeup og hvordan man får styr på det med, at mikse farver på kryds og tværs...

Catrine de lichenberg intro on blog

 Catrne de lichenberg on blog

// RAILA Dress 499,- //

MAEM: Vi elsker din stil, Med dine egne ord, hvordan vil du selv beskrive den?

CL: Lyserød tomboy. Jeg har altid været en drengepige, men er glad for feminine detaljer. Det må dog ikke blive for pænt, for så bliver jeg utilpas. Derfor vil jeg f.eks altid sætte et par skæve eller chunky sandaler til en kjole for at tone det ned. Jeg er også glad for et farverigt og oversized look.

 

Catrine de lichenberg guest blogging

// RITTA Dress blue 499,- //

MAEM: Hvad er det med dig og farver og hvor får du inspiration til din stil fra

CL: Farver og blomster gør mig glad helt ned i maven. Da vi flyttede sidste år, besluttede jeg mig for, at vi også skulle indrette os med det for øje. Det er jo ikke værre end, at man kan male om. Som renoverings processen skred frem, gik det op for mig hvor stor et humørløft det giver, når man lader farverne give energi til rummet.

Jeg bruger primært instagram til at finde inspiration.

Catrine de lichenberg guest blogging

 

Catrine de lichenberg blogging about maem Ritta dress

MAEM: Hvad holder du selv mest af ved at skabe din profil på instagram

CL: Jeg startede med at dele ud af vores renovering, da jeg blev sygemeldt. Instagram blev en slags frirum for sygdom og virkelighed, hvor jeg kunne holde humøret oppe. En slags indretnings- og farve terapi.

MAEM: Du er for mange lidt af en Decor guru, hvor finder du inspiration til din indretning henne og har du nogle gode råd til alle dem der sidder derude og godt kunne tænke sig at gøre dig kunsten efter. Med andre ord hvad er din tankeproces når du indretter?

CL: Jeg shopper og indretter meget med hjertet og ikke efter en speciel stilart. Så tænker jeg hvert rum i overordnede farver. F.eks er kontoret blåt, lyserød og rødt – køkkenet lyserødt, brunt og orange etc.

I starten prøvede jeg, at holde mig til 2 farver per rum, men der kom hurtigt en tredje (og en fjerde… ;) ).

Derudover holder jeg, ligesom med min garderobe af at mikse noget råt med noget feminint, ligesom jeg elsker at kombinere metaller. For mig er det kontrasterne, der skaber balancen.

Cathrine de lichenberg decor blog

Cathrine de lichenberg decor blog Cathrine de lichenberg decor blog

Cathrine de lichenberg bolig blog 

MAEM: Hvor kommer din æstetiske sans fra?

CL: Hmm, jeg har altid været glad for at være kreativ, men har faktisk ikke rigtig dyrket den siden jeg flyttede hjemmefra. Det ændrede sig dog, da jeg blev sygemeldt sidste år, hvor jeg har dyrket det meditativt og som hobby.

MAEM: Du har en enormt flot hud, hvad er din hemmelighed og hvilke produkter bruger du og kan du anbefale.

CL: Jeg har altid haft nem hud og begyndte faktisk først i midt 20’erne at gå op i at få en ordentlig ansigtscreme etc. Jeg har derfor ikke en større vaskerutine, men bruger Bioderma H20 til at rense ansigtet både morgen og aften.

Jeg har dog fået en del pigmentsfejl efter vores udstationering til Afrika og bruger derfor Cliniques ’Even better’ serie for at få skik på dem – og så masser af solcreme.

Generelt bryder mig ikke om følelsen af at have for meget makeup på, hvorfor jeg kun bruger lette mineral produkter fra Miild Makeup. Jeg er især vild med deres highlighter og bronzer, som giver det smukkeste naturlige shine. Man ser altid lidt friskere ud, med lidt shine på kindbenene.

2 gange om ugen bruger jeg Tromborgs exfoliating scrub mask efterfulgt af deres multi vitamin maske. I ny og næ forkæler jeg mig selv med en ansigtsmaske fra enten Aesop eller hvis jeg finder noget sjovt på mine indkøb i Normal. De har sjove masker med dyreansigter.

Miild makeup on blog

// MIILD Makeup // 

MAEM: Hvad drømmer du om i fremtiden

CL: Blive rask, eller i hvert fald mere rask og så få nogle børn. Pt er jeg desværre ikke i en situation hvor jeg tør drømme for meget på arbejdsfronten, da det stadig er usikkert hvor rask jeg bliver. Derfor er børn mit mål og fokus. Kommer jeg til at kunne arbejde igen, bliver det prikken over i’et.

MAEM: Når du skal tage en stor beslutning, hvem er så den første du ringer til og hvorfor.

CL: Min mand, Anders. Han er min allerbedste ven. Vi har studeret sammen, arbejdet sammen i flere år, hvor vi delte kontor og skrevet vores speciale sammen. Vi kender derfor hinanden på alle leder og kanter og er gode til at spare om både private og arbejdsrelaterede emner. 

Vi har været sammen i 7 år nu – så vi kender hinanden en smule ;)

MAEM: På din instagram har du før delt tips til hvad man skal se og hvor man skal shoppe, når man besøger eventyrlige Marrakech. Hvornår opdagede du Marrakech som rejsemål og kan du beskrive hvad det er med dig og Marocco / Marrakech ?

CL: Vi var dernede for første gang for 3 år siden, hvor Anders friede til mig. Vi er vilde med maden, viben og vejret, og så er det nemt at rejse til. Jeg fik min diagnose kort tid efter vores første tur derned og da jeg ikke har haft overskud til at rejse nye steder hen, er det derfor blevet vores ’go to’ sted, da det er trygt og godt.

MAEM: Du har enorm succes med din instagram profil som i skrivende stund har 14 tusind følgere! Har du selv noget gæt på hvorfor du er så succesfuld og har du et godt råd til andre piger der sidder derude og drømmer om en større følgerskare?

CL: Jeg tror folk synes mit farveunivers er et friskt pust.
Vigtigst af alt, tror jeg det handler om at have is i maven og være tro mod sig selv, og ikke kopiere andre. Upload billeder fordi du ikke kan lade være og ikke fordi du føler du skal. Det skal være sjovt og ikke en byrde.

MAEM: Hvad har du altid med dig i tasken                                                      

CL: Hundepølleposer og godbidder :-)

Cathrine de lichenberg on maem blog showing her favorit bag

Cathrine de lichenberg lowchen hund Cathrine de lichenberg with her lowchen dog

MAEM: Hvor går du helst ud at spise?

CL: Hvor der er smørrebrød og helst tartar

aamans smørrebrød

// AAMANS smørrebrød //

 

MAEM: Hvad er det ved MAEM du godt kan lide?

CL: De smukke mønstre! Og så er det fedt, der endeligt er kommet et mærke, hvor man altid kan finde kjoler til bryllupper!

Cathrine de lichenberg recommending our MAEM Boutique Morgan dress

 // MORGAN Yellow Dress 1499,- // Fås i flere farver 

MAEM: Hvis du skulle vælge 4 kjoler fra MAEMS kollektion, hvilke fire ville du så anbefale.

CL:

Cathrine de lichenberg recommending MAEM Boutque Blue Ritta dress
// RITTA Blue Dress 499,- DKK //

Cathrine delichenberg recommending MAEM Boutique Ritta dress

// RITTA Terracotta Dress 499,- DKK //

Cathrine de lichenberg recommending MAEM Boutique raila dress

Cathrine de lichenberg recommending maem boutique raila dress

 // RAILA Flower Print Dress 499,- DKK //

Cathrine de lichenberg recommending MAEM Boutique Brigitta dress

// BRIGITTA Mint Green Dress 499,- DKK //

Cathrine de lichenberg recommending MAEM Boutique Jensine dress

// JENSINE Leopard gown 1499,- DKK // 

 

Tusind tak fordi du læste med…

Vi ønsker dig en fantastisk dag

/ Maj MAEM Boutique og Cathrine De Lichtenberg

Previous article Velkommen til MAEMS veninder, denne gang har vi spurgt lidt ind til søde Rebekka Gustavson.
Next article Mød den kløgtige og kreative blogger Maria Jønsson en af MAEMS veninder!

Comments

edogauhauvao - November 17, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Amoxicillin Without Prescription mep.kagt.maemboutique.com.tpv.gr http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

uvquunakeco - November 17, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Amoxil Dose For 55 Pounds cvs.hybj.maemboutique.com.cws.uk http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

uficixuhi - November 10, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – 18 Amoxicillin Without Prescription okg.acnb.maemboutique.com.yvh.rg http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

oasirose - November 10, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Online Dosage For Amoxicillin 500mg ycb.wgcq.maemboutique.com.mcc.es http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

eyanijuqewu - November 10, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin dlr.quxe.maemboutique.com.hti.jh http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

awexuwejemue - November 10, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Buy Amoxil pdt.nbpa.maemboutique.com.zol.gf http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

odokinu - October 28, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Amoxicillin 500 Mg Dosage thc.dsju.maemboutique.com.ajc.gd http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ucuquagu - October 28, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Without Prescription Buy Amoxil rgv.kfnb.maemboutique.com.emp.vs http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ufujakinode - October 28, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Buy Amoxicillin kbw.blno.maemboutique.com.wre.we http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

uekeokadoit - October 28, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Amoxicillin 500 Mg Dosage myz.rabh.maemboutique.com.rau.al http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Leave a comment

* Required fields