All I want for christmas… – er 24 perfekte kjoler til julens fester

Nye klassiske eller dristige kjoler til julens fester

November betyder store bløde trøjer, varm kakao med flødeskum og massive mængder hygge. Og endnu vigtigere: så betyder det at julen står liiige for døren.
 
Hos MAEM elsker (!) vi julen. Ikke nok med at der er dømt hygge, julepynt og dekorationer og gløgg, er det også en tid hvor jeg elsker at forny min garderobe med dristige og klassiske kjoler til alle julens fester.
 
Den perfekte kjole til julefrokost
Jeg elsker at planlægge outfits til julens fester, og så selvfølgelig året fest – nytårsaften! I kender sikkert det med at bruge uger på at planlægge det perfekte outfit (kjole?) til firmaets julefrokost, eller finde den smukkeste kjole til juleaften med familien (man må vel godt shine lidt juleaften også?).
 
Derfor har vi samlet en julekalender særligt udvalgt til jer, med 24 nye kjoler til julens fester og ikke mindst – nytår.

 

 

Mine udvalgte outfits til jul 2017
Her i huset drømmer jeg om at slippe håret løs, og fejre julen i franskinspirerede boheme-kjoler, med masser af blomster, blonder og broderier. Og så er der jo det klassiske nytårsdilemma. Kort eller lang? Vild eller klassisk? Vi elsker lange kjoler, så til den store aften kan du passende snuppe en knald rød silkekjole, sort blondekjole eller en blomstret boheme? Jeg har tjekket – og alle står perfekt til en Noora-rød læbestift og de helt rigtige stilletter!
 
Enjoy ;-)
 
XOXO Maj
MAEM-teamet
 
  1. Tjek insta for løbende inspiration til kjoler til julens fester. Måske der også kommer en lille julekonkurrence eller to... ;-)


Newer Post


Leave a comment